Over Trippple

Trippple is een jonge, dynamische organisatie. Wij werken op een persoonlijke en gepassioneerde manier samen met u, aan wat voor u belangrijk is.

Wij doen dit op onze eigen unieke manier, in nauwe samenwerking met u. Hierbij vinden wij persoonlijk contact met u en uw medewerkers belangrijk. U en uw medewerkers beschikken immers over alle informatie die wij nodig hebben om tot een gericht plan van aanpak te komen.

De drie P’s vormen bij Trippple de verbindende elementen.

Professionals
Onze trainers, coaches en interimmanagers zijn stuk voor stuk professionals die ervaring opgedaan hebben in het bedrijfsleven. Wij denken met u mee en dagen u en uw medewerkers uit om tot een optimaal resultaat te komen. Dit doen we altijd met compassie en respect.

Passie
Passie komt uit het hart en uit zich in optimisme, enthousiasme, emotionele verbondenheid en vastbeslotenheid. Passie creëert gedrevenheid. Bij Trippple werken allemaal enthousiaste mensen die geloven dat je de toekomst het beste kunt voorspellen door haar te creëren.

Passie is dat wat je energie geeft in het leven, het is de brandstof voor visie en discipline. Discipline is de prijs die mensen betalen voor het omzetten van visie in realiteit. Passie is het vuur, de wens, de kracht van de overtuiging  en de motor die zorgt dat wij de discipline kunnen opbrengen om onze visie te realiseren. Passie is het innerlijke vuur dat ervoor zorgt dat je volhoudt, ook al zegt iedereen dat je moet stoppen. Als leven, werken, ontspannen en liefhebben allemaal rond hetzelfde cirkelen, dan ervaar je passie. In ons werk ervaren wij dat behoefte, talent en passie samengaan en dit genereert een enorme kracht.

People
Ieder mens is uniek en heeft unieke kwaliteiten. Niemand is hetzelfde en dat gaan we er ook niet van maken. Bij onze geboorte hebben we allemaal prachtige geschenken meegekregen: talenten, capaciteiten, intelligenties, mogelijkheden. We laten deze geschenken meestal in de verpakking zitten totdat wij zelf willen weten wat erin zit. De meesten van ons hebben daarom geen idee wat een mens allemaal kan.

Hoe meer we onze talenten gebruiken en ontwikkelen, hoe meer talenten we blijken te hebben en hoe groter onze capaciteiten worden.


Alle baby’s zijn genieën. Volwassenen maken hier bij 9.999 van de 10.000 baby’s per ongeluk heel snel een eind aan. - Buckminster Fuller....